Parempaa lääketurvallisuutta

Pakilan apteekin kanta-asiakkuus ja ostojen keskittäminen parantavat asiakkaan lääketurvallisuutta. Kanta-asiakasrekisteriin voidaan sinun suostumuksellasi tallentaa tiedot esim. lääkeaineallergioistasi ja varmistaa näin tuotteiden soveltuminen sinulle. Kun kaikki reseptilääkeostosi on tehty Pakilan Apteekista, pystymme aina tarkistamaan myös lääkkeidesi yhteensopivuuden. Jos sinulla on useampia lääkkeitä, niistä kannattaa aina mainita asioinnin yhteydessä, myös itsehoitolääkkeitä ostettaessa.

Keskittämisalennusta ja itsehoitolääketarjouksia

Pakilan apteekissa on kuukausittain kanta-asiakastarjouksia itsehoitolääkkeistä. Lisäksi muut tuotteet kuin lääkkeet ovat meillä pysyvästi edullisia.

Kanta-asiakkaat saavat lisäksi ostoksistaan myös keskittämisalennuksen seuraavan taulukon mukaisesti:


Ostokertymä, € Alennus
20-149 1 %
150-599 2 %
600-899 3 %
900-1249 4 %
1250-1499 5 %
1500-1899 6 %
1900-2399 7 %
yli 2400 8 %

Huom. Kaikkien samassa taloudessa asuvien henkilöiden reseptilääke-, itsehoitolääke- ja muiden tuotteiden ostot kartuttavat ostokertymää. Keskittämisalennuksen saa kaikista itsehoitotuotteista ja reseptivapaista lääkkeistä.

Kätevä lääkekulujen seuranta

Kanta-asiakkaanamme voit seurata reseptilääkeostojesi omavastuukertymää helposti kassakuitistasi. Reseptin uusimispyynnön lähettäminen apteekin kautta on maksutonta.

Tiesitkö, että voit tehdä uusimispyynnön myös itse Omakanta-palvelun kautta osoitteessa www.omakanta.fi. Saat Omakannasta lisäksi yhteenvedon sähköisistä resepteistäsi maksutta ja näet resepteissäsi jäljellä olevan lääkemäärän ja/tai reseptin voimassaoloajan.

Liity kanta-asiakkaaksi ja hyödynnä edut

Liittyminen on helppoa ja maksutonta, kanta-asiakas tunnistetaan asioinnin yhteydessä joko ajokortista tai Kela-kortista.


Liity tästä